Vulkanizer Trnjanska

Zaleđenim cestama, snijeg i uvjeti variraju od hladnoće na mokru mulja zahtijevaju dobre performanse i trajnost zimske gume, okovanom ili studless podjednako.Najveća razlika između čavlima i trenja gume se vrti oko sposobnosti za držanje na zaleđenoj površini ceste. Na cestama skliskim od leda ili tvrdo nabijenom snijegu, zimskim gumama su bolji izbor od trenja gume.
Image

Većina vozača zna da snijeg i led mogu dramatično utjecati na njihovu sigurnost na cesti. Upravni, ubrzanja i kočenja su više teško kao normalne gume imaju manje zahvat u ovim uvjetima. Međutim, to nije samo ovi ekstremni zimski uvjeti, koji mogu smanjiti svoju sigurnost na cesti. Čak i hladne, vlažne ceste može dramatično utjecati na performanse guma, što dovodi do povećanog rizika od nezgode.

Posjetite vulkanizer.hr za više informacija

Srećom ipak, proizvođači guma su razvili niz zimskih vremenskih gume koje su posebno dizajnirane za rad u tim uvjetima, pružajući poboljšanu sigurnost tijekom cijelog zimskog razdoblja.

U Nokian zimske gume Nordman pouzdano funkcionira u svim uvjetima. Kao jedini kontaktnu površinu s ceste, dobre zimske gume su aktivne sigurnosti komponenta u automobilu. Sve Nokian Nordman zimske gume su opremljeni s upaljenim sigurnost vožnje (DSI) koji pokazuje ostatak dubine utora u milimetrima. Ne dopustite da vas odvesti zime iznenađenje – biti spremni s dobrim zimskim gumama!

Zato je potrebno zimske gume kupiti kod vulkanizera Zeleni val!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: